Plosnite de pat

Cum scapi de plosnite de pat?

Plosnite de pat

Plosnitele de pat ca si specie de daunatori sunt unele dintre cele mai periculoase si mai agresive insecte existente.. Stau ascunse, sunt greu de gasit si pot prezenta riscuri potentiale pentru sanatate ta si a familiei tale.

Pentru ochiul neantrenat, atunci cand te confrunti cu o infestare cu plosnite de pat se poate dovedi dificil sa descoperit, si chiar daca sunt descoperite, remediile casnice si masurile de combatere sunt adesea ineficiente. Plosnitele isi desfasoara activitatea pe timpul noptii. Acest tip de insecte se hranesc cu sange. Pentru a nu se deplasa pe distante lungi, plosnitele de pat isi fac, de obicei, cuibul in zona patului sau cat mai aproape de acesta.

In ultimul timp, plosnitele de pat au inceput sa fie o problema din ce in ce mai des intalnita in Romania. Insa, este important de stiut ca aparitia acestor daunatori nu are legatura cu lipsa curateniei din casa.

Principalul mod de infestare a unui spatiu cu plosnite de pat este prin aducerea acestora din exterior in interior.  De exemplu: prin intermediul bagajelor, hainelor sau a altor obiecte ce au stat intr-un spatiu infestat cu plosnite.

Plosnitele de pat se inmultesc rapid si, in doar sase luni, cateva se pot transforma intr-o infestare completa. Detectarea este esentiala pentru a intrerupe ciclul de viata al plosnitelor de pat, inainte ca acestea sa devina o problema mai mare. Serviciul de detectare a plosnitelor de pat ajunge la radacina problemei cu inspectii tintite si amanuntile ale ascunzatorilor cele mai frecvente ale plosnitelor de pat din casa ta.

Ca si habitat se vor regasi mereu in preajma locurilor de dormit, de unde vor iesi sa se hraneasca la anumite ore, la adapostul intunericului, Dar un specialistul este instruit sa identifice dovezi daca sunt in jur. La prima vizita, iti vom examina intreaga casa. Vom efectua o inspectie a zonelor unde este cel mai probabil sa ai parte de acest daunator.

Cel mai bine este sa ai mereu grija la primele semne si suspiciuni. Daca te trezesti cu bubite mici si rosi pe corp care te mananca, urme de sange pe cearsaf, puncte negre pe mobila (excremente).. inseamna ca sunt sanse mari sa ai o infestare cu plosnite de pat. Apeleaza imediat ce gasesti aceste semne de infestare cu plosnite la o firma specializata de deratizare, dezinsectie si dezinfectare.

Insecticidele nu actioneaza si asupra oualor plosnitelor. De aceea, primul tratament va elimina adultii, iar dupa 5-10 zile larvele vor ecloza, ca urmare se va repeta tratamentul, pentru eliminarea noi generatii (in prima parte a vietii acestea nu depun oua).

Dupa terminarea tratamentului, incinta va ramane inchisa pentru o perioada de minim 4-6 ore. Dupa aceea se patrunde, se aeriseste temeinic, se aspira toate camerele si suprafetele, iar sacul aspiratorului ori rezervorul se va curata imediat. In cazul infestarilor majiore este important ca toate tesaturile si materialele care suporta acest proces, sa fie spalate la o temperatura de peste 60 grade.

Scapa imediat de plosnite de pat

O echipa de specialisti la dispozitia ta

Cere o cotatie de pret